Ako byť krásna v lete

Skrátka to naozaj netreba s ničím preháňať. Ja osobne v lete mejkap vôbec nepoužívam, dokážem sa nalíčiť aj bez zbytočnej hnedej vrstvy na tvári. Základom mojej kozmetickej taštičky v lete a v teplom období je opaľovací krém na tvár a riasenka, po prípade rúž alebo lesk na pery.

krásla

Dávam si záležať hneď pri prvých jarných lúčoch, aby som si krémovala tvár s opaľovacím krémom, aby mi nevznikli z opálenia hneď prvé dni fľaky na tvári napríklad z okuliarov, v mojom prípade z dioptrických, ktoré nosím celý deň. Ak sa opaľujete alebo máte možnosť hocikedy keď sa vám dá, odhaľte si svoju tvár oproti slnku bez žiadnych prekážok ako je napríklad tiež zo šiltu a oddávajte sa intenzite lúčov zo slnka. Týmto spôsobom si zaručíte pekné opálenie aj na tvári a nebudete sa trápiť pásikom na nose z okuliarov alebo čiarkami na lícach. Taktiež tento typ platí aj pri opálených ramienkach na ramenách. Skúste prvé dni na slnku použiť tričko bez ramienok a vaše telo chytí na prvé opálenie dokonale. Myslite na to ak pôjdete na bicykel budúci víkend na pol dňa a vonku je slnečné počasie.

Jednoduché líčenie bude pre vás predovšetkým pohodlné. Cítiť sa dobre znamená to, že budete vyzerať prirodzene a keď pridáte k tomu líčeniu jednoduchý voľný účes budete dokonalá. Letné oblečenie tiež riešte v podobe jednoduchých letných šiat a šľapiek, nikto vám nekáže aby ste sa trápila v horúcich letných dňoch v rifľoch, v dlhom tope a v opätkoch – lebo skrátka musíte byť krásna.

zrzka

Naučte sa byť pekná inak a nemusíte vždy vyzerať ako z katalógu, rovnako aj vaše nohy si musia oddýchnuť ako pleť. Používajte vhodný deodorant, ktorý vám nezanechá fľaky na odeve a tešte sa z pekných slnečných dní. Noste šaty, muži to ich na ženách milujú. A – čkový strih šiat alebo sukne je investícia na istotu a tento typ sa hodí naozaj každej žene v každom veku. Hrajte sa s farbami a tešte sa z leta.