Tantra salón a erotické masáže

Nie ste to v poslednej dobe vy, cítite nekončiacu únavu a zo všetkého najradšej by ste uvítali nejaké príjemné uvoľnenie? V takom prípade môže byť pre vás prospešná erotic massage!

Teraz si možno poviete, čože? Snáď nejaké platené služby v priváte? No v skutočnosti nie, pretože pod pojmom účinné erotické masáže si môžeme predstaviť niečo iné. Konkrétne návštevu tantra salónu, ideálne v našom hlavnom meste.

Tantrického salónu, ktorý sa špecializuje na poskytovanie tantra masáží, respektíve na tie senzuálne, čo sa svojou charakteristikou vlastne podobajú tým erotickým. Cieľom je tu ale práca so životnými silami a primárnym objektom je pri nich práca s vašou sexuálnou energiou. A to do podoby, aby sa vďaka sexuálnej energii dosiahlo príjemné uvoľnenie a zároveň nabitie čerstvými životnými silami.

meditácia, silueta

  • Pri masáži sa pozornosť venuje intímnym partiám ako aj celému telu.

Základom je tu teda fakt, že personál musí mať znalosti s poskytovaním špecializovaných tantra masáží. Rovnako aj priestory a celková atmosféra sú v tomto prípade prispôsobené k tomu, aby mal zákazník z daných masáží ten najlepší pôžitok. Spomeňme, že cieľom tantra masérok je v tejto situácii poskytovanie senzuálnych dotykov, k sexuálnemu styku či iným sex službám v týchto priestoroch neprichádza.

telo, erotika

Ak vravíme o návšteve salónu, zákazník má na výber niekoľko techník, ktoré môže vyskúšať na vlastnom tele. Classic tantra massage predstavuje senzuálne dotyky rúk, ale potom je na výber napr. aj body massage, pri ktorých sa masérka doslova kĺže po tele zákazníka za použitia špeciálnych masážnych olejčekov. Ponuka je teda celkom pestrá a návštevník si môže vybrať primárne podľa toho, v akej intenzívnej miere je mu erotická masáž pohodlná. Pretože niektoré z ponuky sú pochopiteľne vhodnejšie pre tých skúsenejších, zatiaľ čo napríklad classic je ideálne pre všetkých záujemcov, čo sa s týmito pôžitkami ešte len zoznamujú a chcú spoznať ich jedinečný význam.